Nicolai Munch Hansen

Mindeord til Nicolai Munch Hansen, 11. maj 1977 – 20. februar 2017
Kære Nicolai
Jeg har tænkt på dig hvert minut i snart en uge nu. Det er ikke til at holde ud at du skulle væk så tidligt, at du ikke skal se børnene vokse op, at du ikke mere skal smile så unikt Nicolai’sk og forgylde musikken og universet overalt hvor du går. Vi spillede vores sidste koncert sammen kun en uge før du var væk. Alt hvad du spillede den aften står lysende klart i min erindring, du var i topform, generøs og ultranærværende som altid, og jeg vil aldrig glemme det. Den slags minder har du skabt mange af hos os alle, smukke minder som ingen kraft kan tage fra os som er tilbage, hvor sorgfuldt det end måtte være. Jeg har tænkt vanvittig meget på dine nærmeste, jeg føler med jer af hele mit hjerte og hele min sjæl. Tak Nicolai, for alt det som du nåede at give os, vi vil huske dig for evigt. Hvil i fred.